Saturday, February 6, 2010

20.

20.

05.02.2010.

20. 20 de ani de când exist, de când respir(sau le respir aerul altora), de când zâmbesc, râd, suspin, plâng, mă adun, mă dezvolt, mă descurc, învăț, observ, simt, trăiesc, văd, ascult, vorbesc, spun lucrurilor pe nume, cunosc oameni, îmi fac prieteni, retrăiesc, iubesc, cânt, dansez, glumesc, mă hlizesc, mă prostesc, mă alint, mă implic, mă stresez, mă obosesc, mă străduiesc şi gândesc. 20 de ani de când am apărut în familia mea şi de când(sper) că le fac viețile mai frumoase alor mei şi celor apropiați mie.

Greşeli? Am făcut destule. Regrete? Nici unu.

Am spus şi ieri, dar în speranța să nu fi uitat să mulțumesc cuiva pentru gândurile frumoase şi urările făcute, țin să le mulțumesc şi aici.

Aşadar,

Le mulțumesc alor mei că mă susțin şi că mă sprijină. Le mulțumesc că mă acceptă aşa cum sunt, că mă iubesc, că mă ajută când am nevoie, că îmi fac plăcerile, că mă suportă în fiecare zi aşa cum sunt, şi mai ales că sunt părinții mei. Nu mi-aş dori alții! Şi într-o lipsă totală de modestie spun că am cei mai tari părinți pe care i-ar putea avea cineva. :)

Ȋi muțumesc fratelui meu că mă iubeşte şi că nu uită să-mi arate asta. Ȋi mulțumesc că mă înțelege, că mă susține, şi că are încredere în mine. Că a contribuit şi el într-o mare măsura la omul care sunt astăzi. Ȋi mulțumesc că are răbdare să-mi explice tot felul de lucruri, şi să-mi re-explice când nu înțeleg din prima sau când nu sunt atentă şi-l rog să repete, îi mulțumesc că ştie ce vreau sau ce mi-ar plăcea, şi nu înceteaza niciodată să mă uimească. Dacă cineva m-ar întreba dacă mi-aş dori un alt frate, sau dacă aş vrea să fac schimb(ipotetic vorbind), prințe, să ştii că nu te-aş da pentru nimic în lume(chiar dacă mă mai scoți din sărite uneori, dar suntem chit... ştiu că nu sunt perfectă, şi mă ştiu prea bine... dar oricum sunt adorabilă.)!! Ȋți mulțumesc că nu pui preț pe lucruri şi că vezi mai departe de tot ce este material. Ȋți mulțumesc că mă faci să văd lucrurile şi altfel. Ȋți mulțumesc că exişti!


Vă mulțumesc vouă tuturor, care m-ați sunat ieri să-mi spune-ți “La mulți ani!”, vouă care mi-ați trimis mesaje cu urări frumoase, vouă care mi-ați trimis comment-uri pe diverse pagini de net, vouă celor care mi-ați scris pe mess, sau care m-ați văzut, m-ați îmbrățişat şi pupat. Vă mulțumesc vouă tuturor care v-ați gândit la mine preț de câteva secunde, şi ati dorit să-mi urați un simplu “La mulți ani!”. Vă mulțumesc că v-ați amintit să vă opriți câteva secunde din problemele, grijile şi treburile voastre, pentru a mă pune pe mine în fruntea listei cu ceea ce aveți de făcut.


Vă mulțumesc vouă, prietenilor mei, că-mi sunteți aproape şi la bine şi la rău. Că o zi împreună devine o zi de carnaval, o zi de chef şi de voie bună, cu râsete, cu glume, cu amintiri, cu parfumurile fine ale tinereții, cu clipe dulci şi greu de uitat.Vă mulțumesc!

Geangălă Anca-MariaVă pup, vă iubesc şi vă respect! (da, l-am plagiat pe Bendeac, dar ştiți ce, îmi permit!)

1 comment:

dust said...

dupa 11 zile ma trezesc si eu si-ti urez un sincer "La multi ani!" si numai bine!