Thursday, March 4, 2010

2 euro. Cam cât o viaţă.

Ştiu. Nu trebuie să-mi spuneţi. Cu toţii avem zile grele, vieţi complicate, legende încurcate. Cu toţii ne târâm pentru o speranţa . Însă tu, cititorule, se poate să ai mult mai multe speranţe fără să fi nevoit să aştepţi de la altul. Ea ,însă, nu poate, nu acum, nu singură.

Se spune că orice tunel are în capăt o luminiţă, şi probabil tu deseori ai văzut-o. Imaginează-ţi cum ar fi să nu o vezi, să fie întuneric şi să ai nevoie de lumina altora ca să ieşi din tunel.

2 euro. E mult? Convertiţi în leii noştrii ar veni cam 8 lei. Te întreb din nou , e mult? Cumpăraţi ca şi credit prepay te pot ajunge la 10 lei. Cam cât un suc în oraş. Cam cât un bilet la teatru. Cam cât 2 sandwishuri la şcoală. Cam cât o şansă la viaţa de dinainte.


Donează dând sms ( sms-ul nu trebuie să fie gol, puneţi orice literă sau orice vreţi în el) la 858 2 euro din creditul tău unei vieţi care trebuie redresate. Nu rămâne indiferent, ca să nu primeşti indiferenţa altora şi tu!

2 comments:

Anonymous said...

te rog as vrea sa stiu daca alexandra este bine.. si daca donatiile noastre au fost de vre-un folos....
povestea ei ne-a trasmis-o
fosta ei profesoara de chimie .din cuza , doamna ionescu .. am fost atat de emotionati incat am izbucnit toti in plans.. si am pus mainile imediat p telefoane

Anca said...

Din pacate nu va pot da un raspuns, deoarece nu stiu alte detalii. Va pot recomanda eventual sa intrati pe site-ul acesta --> http://www.alexandra-comanici.ro/contact.php de unde sa luati un numar de contact pentru a suna si a cere informatii cu privire la starea de sanatate a Alexandrei.